tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesäloma alko!

Terve terva naamat! Juu.. ei! Mut juu eli tässä nyt on alkanu kesäloma JIPIIIIIIIIIIIIIIIIII! Tätä on odotettu jo niin helvetin pitkään! Mää tiiä mitään parempaa! Hyvin alko tääki... mut tässä kesän aikana on tullu myös mulle uus harrastus... nimittäin vlogaus! Eli teen paskoja videoita you tubeen! Jos ootte kiinnostuneita niin menkää tsekkaamaan mun kanava!


Joten sinne tulee sillon tällön videoita et mitä mää teen ^^

Ja sitten asiasta kolmanteen meille muutti eilistä eilen uus vieras! Nimitääin ostin (ihan omilla rahoilla juu oli hienoo) hamsterin! "Mut eikö niitä eläimii oo teillä jo tarpeeks ku on kerta kaks kissaa ja kaks marsuuki?" Pää kiinni saamari se hamsteri oli niin älyttömän sulonen ettei sitä voinu vastustaa!
   Se on sellanen kokonaan musta (paitsi jaloista ja mahassa on pieni valkonen viiru) kulta hamsteri. Se on 2 viikkoo ja annoin sen nimeks Steisy :33

Sitten... mitäs tänään... noh oon hengaillu kotona.. mitäs muutakaan... ollu Ellun kans ja ollu tolleen kahentoista aikaa yö uinnilla :DD Tietenkin Ellun kans.

Sori että tää postaus on hiukan sekava mut en jaksais nyt oikein keskittyä mihinkään... joten nähään meitsi kuittaa... ja kumartaan en ala!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti